Party!

Snart dags att börja fixa iordning sig inför fest ikväll, det är Malin som fyller 25, grattis grattis! :) Och hon ska ha ett Party in Pink så det blir mycket rosa ikväll. Min klänning lutar väl mer åt det cerise håller men det gills, hoppas jag. Har ju trots allt rosa naglar med och kommer ha rosa smink.

Det roliga är att jag märkt att jag blir mer tjejig undan för undan nu, dras mer till rosa och väldigt girly saker vad gäller smycken, outfits etc. Har ju alltid bytt stilar under årens lopp men att jag faktiskt skulle bli ett rosa-freak en dag har aldrig ens föresvävat mig. Jag har trots allt alltid haft lite av en pojkflicka av mig hur jag än varit och klätt mig. Kanske beror på att jag läst mycket bloggar som inspirerat mig och umgåtts med nytt folk som är lite mer... tja girly låter lite nördigt kanske men det får duga. Samt att det kanske överensstämmer lite med vad jag skrev igår, att jag känner mig mindre vuxen än nånsin och därför vill jag klä mig mindre propert och tråkigt. Mycket färg ska det vara nu, och jag som aldrig har haft intresse för smycken sitter och dreglar över armband med cupcakes och jordgubbar på. Hum... Kul att man fortfarande kan förvåna sig själv.