Rosa fluff och fluffig hund.

Äntligen tillbaka hemma efter en eftermiddag som gått i ett. Fick kaffe och scones hos Talitha innan vi drog ut på stan och fixade present. Tog ett extra varv för och plåga oss med lite fönstershopping, och jag som högtidligt sa att jag aldrig kommer köpa svenska kläder mer efter min galna klädraid i New York, jag stod lik förbaskat och dreglade efter både skor och kläder. Shopaholic? Tror nästan så. För inte kom jag hem tomhänt heller. Blev fullständigt förälskad i en hög med rosa fluff. En rosa fluffmössa. Med tillhörande rosa fluffhandskar. Mycket fluff för pengarna. Det till och med flög omkring om på väg till kassan. I blame Talitha! ;) För istället för och vara en omtänksam medberoende som hindrar mig från och göra slarvsylta av min stackars plånbok, så tyckte hon att det var en alldeles utmärkt idé att köpa den här högen med rosa fluff. Med väldigt bisarra förslag på användningsområden. Men jag är glad och nöjd ändå, jag kommer vara gulligast på hela Väster i vinter sen i allt mitt fluff :)

Från staden och shopping till regn, rusk och skogsäventyr med lilla Idun under kvällen. Fick avboka mötet med hennes "sjukgymnast" nästa vecka så vi fick komma på en seniorträff där de sätter ihop olika aktiviteter till de gamla vovvarna, så hon kunde se hur Idun rör sig. Goda nyheter, allt ser enormt mycket bättre ut, hon stödjer som hon ska och det fattades bara en halvcentimeter i omkrets runt det sjuka benet så hon har lagt på sig muskler snabbt under sommaren. Min lilla potatisgris, en riktig hejare på spår, tog upp det direkt och följde upp det utan problem. Så stolt! <3 Hon fick även testa lite agility, där hon i sin iver både välter hinder och har halvt ihjäl sig själv när hon dundrar fram över V-bryggor och balansgungor. Det är en speciell hund jag har, minst sagt.

Nu har jag värmt upp min stelfrusna kropp lite och ska fortsätta med det genom en stor kopp varm choklad och sen kura ner mig i soffan framför en film. Spara lite på energin till imorgon.