Lunchar hos pappa

Sitter hos min käre far med en kopp kaffe efter maten, har precis ätit goda pannbiffar med potatis och lingonsylt. Är det nåt han kan min pappa så är det och laga god husmanskost och det tackar man ju inte nej till. Har överlämnat hans New York presenter, och efter kaffet drar vi in till Linköping så får vi se vad vi hittar på där.

Notera pappas chockrosa T-shirt där det står; "I intend to live forever, so far so good". Det här är alltså min pappa som har åkt in och ut på sjukhus med Endokardit (infektion i hjärtat, enkelt förklarat) och nu senast med lungemboli och fick åka rally med ambulans samt bli hög på morfinshots och tala in glada, väldigt förvirrande meddelanden på min telefon. Han tyckte det här var en perfekt T-shirt för honom. Det är härifrån jag ärvt min ibland bisarra humor...