Nyss uppstigen ur ett skönt kvällsbad som orsakade ännu en översvämning, har nog dränkt min badrumsmatta ett halvt dussin ggr nu. Tog en snabb kik under badkaret och jag får nog bita i det sura äpplet och ta på mig handskar och gå ner på knä och ge det där avloppet en omgång. Fy fan, mår illa bara jag tänker på de... torka rumpor och spyor kan jag, men avlopp och håransamlingar och annat gött... fy fan. Blir och ta sig några öl eller nåt innan man ger sig i kast med det och låtsas att man planterar om rosor istället. Frozen var iaf en helt ok film, lite B i vissa scener (snubbe sitter med öppna frakturer på bägge benen och slänger sig som en jojo framåt med överkroppen över hela härligheten, med ännu mer benknak och senslitande som följd, till syntes rätt oberörd) men i det hela en film som fick mig att hålla för ögonen av äckel ibland. Zombies och skit älskar jag, men när folk gör sig illa gör det ont i hela kroppen. Filmen lämnar lite äckelkänsla iaf. Tur att det fanns en kelig tjockiskisse som motvikt :)

Medans jag satt och googlade efter fina cupcakes btw kom jag på tanken att googla efter WoW kakor. Och klart det fanns såna!

Skulle inte tacka nej till att få en sån här tårta på min födelsedag...

Saknar faktiskt WoW lite, nu när hösten snart är här och man får hålla sig inne, då var det skönt och ha WoW och sitta och pula med. Snart kommer ju Cataclysm också, då vill man kanske geara upp och farma lite pengar till charsen. Synd bara att det inte finns nån och spela med, jag måste transfera dem ifall jag ska hitta några och lira med. Och sånt kostar ju pengar, vilket är en bristvara nu. Men kanske, vi får se. Saknar min heta warlock <3

Nu ska jag slänga mig i soffan med min nyinköpa chicklitbok och läsa till jag blir trött, imorrn blir en heldag med min käre far. Gonatt.