Jobb jobb.

Inte mycket och rapportera om idag, spenderade mina 12 timmar på jobbet och det var så lugnt, så lugnt. Inte ens nån mat att laga och allt skinande rent, så det blev många timmar att sitta inne på. Dock blev det superväder på eftermiddagen, så då tänkte jag att jag skulle ta min gubbe och gå en rask promenad ner till vattnet och hem igen, tillbaka lagom till kvällsmat. Vad jag inte hade räknat med var att dennes rullstol inte precis är designad för och vara ett transportmedel, mer som en slags mobil fåtölj, och den väger därefter också. Samt att den är sänkt så pass att jag fick gå kutryggad som en annan Quasimodo, när jag för att göra det hela ännu värre dessutom hade valt att ta på mig högklackade stövlar denna dag.

Solen som jag hade prisat blev ganska snart en förbannelse och sällan har jag väl varit så slut efter en promenad som när jag kom tillbaka, över en timme senare (för ner till vattnet och tillbaks skulle vi banne mig! Envis som fan kan jag vara ibland), helt genomsvett och med värk på ställen jag inte visste man kunde få värk på. Kravlar upp i min fåtölj med te och mackor och en huvudvärk av inte denna värld. Men gubben var piggare än på länge. Alltid något!

Så tja, det var väl det mest spännande som hänt under denna dag. Nu ska det bara fixas lite mackor till frukosten imorrn och nåt som kan liknas vid matlåda. Som jag saknar Starbucksgröten. Alltid perfekt tillagad, med alla dessa goda tillbehör, så otroligt smidigt och gott. Mina egna försök att efterhärma den här hemma har bara resulterad i nån slags oformlig, gråsuggegrå gegga. Kanske lika bra att den inte finns här, jag skulle nog ruinera mig på Starbucks överhuvudtaget.