Tea and Scones on a Sunday.

Usch, vilken natt, lyckades fastna i lite dramadiskussioner of doom, sällan jag får ha en betydande del men när det väl händer så är det weird. Men men, det är inte mina problem egentligen. Iallafall så ackompanjeras natten av ett lika weird uppvaknande, med högljudda japaner som cyklade runt i enorma "spermavalar-dräkter" medans man sköt "spermaklumpar" på dem och allt detta till den mest schizofrena kakafonin av oväsen från både musiken och deras hysteriska babbel. Ett tag låg jag bara och stirrade på denna föreställning och tänkte lite stilla att jag är nog inte så weird själv när allt kommer omkring... Städningen som jag så stoiskt skulle sätta igång med inatt blev fick alltså bli av under dagen istället, och det blev än mer tydligt för mig hur stort behov det finns av att blåsa ut allt skit jag har. Så därför tänkte jag logiskt och bestämde mig för att bara städa lite ytligt och sen ska jag ta itu med STÄDNINGEN med stort S. När det finns tid. Idag var det tid för Tea and Scones med Talitha. Det är alltid lika underhållande och umgås med henne, man får höra såna otroliga historier och ingenting är för udda att prata om. Sånt gillas :) Nu skulle vi dessutom baka scones, nyttiga sådana, och det tycker jag vi lyckades bra med, de ligger fortfarande som en sten i min proppmätta mage.

Nu ska det fixas matlåda och tappa upp ett bad, imorgon är det jobb som gäller.