Hey!

Z0mg, mitt första inlägg i min första egna blogg. Nu gäller det och inte sabba det här, hur sjutton ska man skriva… eftersom jag skriver till mig själv så känns det som lite varning för att jag kommer fastna i oändliga monologer och pekpinnar riktade till mitt noob-jag, fast iofs så var det väl det som var meningen? Det var längesen jag skrev nåt annat än inköpslistor och korta nedhafsade redogörelser för min vardag i kalendern, så jag räknar med att jag är lite ringrostig. Kan riktigt höra hur det knastrar och hackar om mig. Till och med nåt som pyser. Nåväl, det kommer nog igång sen.

Ska passa på och skriva tack till Talitha som gav mig inspirationen till och börja det här och den smickrande beskrivningen av mitt planerade bloggnamn ;) Stefan ska väl få en liten honorar med som stod ut med mitt velande och brainstormande när jag ändå inte, vilket är typiskt mig, var 100% nöjd med namnet, och till och med somnade medans vi höll på och dissikerade det ena förslaget efter det andra. Eller ja, Stefans från början ivriga, hjälpsamma flod av förslag som efter ett tag började strila med en tvivlande ström av halvtaskiga verbböjelser, för att till slut mynna ut i en trögflytande förtvivlan över min tjurskallighet. Och sen på morgonen annonserar jag glatt att jag ändå ska ta namnet som var avsett från början. Ja, det är så det är och vara vän med mig.

Atm så sitter jag med turban på skallen och en låda Tre Apor-vin redo att öppnas, ikväll blir det lite fest i Vadstena med ett gäng tjejer. Förmodligen ska jag slita mig ifrån datorn nu och börja fixa mig iordning och frångå min princip som tidsoptimist. Jag skriver säkert en redogörelse när jag kommer hem sen.