Up and away

Då sitter vi här på flygplatsen och väntar på vårt flyg - det går inte förrän en och en halv timme men vi är båda lika anala när det gäller att vara ute i god tid på flygplatser.

Har precis avnjutit en hutlöst dyr kaffe och vaniljfläta för och fira att vi växlat in cash och nu bär omkring på 50k yen var. Vilket i runda slängar blir 3732 kronor. Men vi låtsas att 50 000 yen är en liten förmögenhet i min bakficka!

Jag har ju gått och sagt att det tar väl i runda slängar 8 timmar till Tokyo, men sanningen är att det snarare är 12-13 timmar. Plus de två timmarna till Frankfurt. Ops. Tur att man är trött som en bäver trots tidigt sänggående under dagen, efter att jag fått matkoma av Rachels goda mat. Och har en rykande färsk bok med att läsa, ett säkert kort för och bli sömning i kombination med flygets monotoma hummande.

yenyen

Nästa gång hörs vi i Japan, eller om vi mot förmodan lyckas få till några minuter i Tyskland - vi har en dryg timme på oss att hitta vårt flyg på en av Europas största flygplatser och Stefan har som mål att dessutom smälla i sig X antal brawtwurstar också. Wir werden sehen...