Hallonkarameller och blåbärsbil

Något jag har liksom glömt lite och nämna, eller kanske pyttelite medvetet hållit undan, är ju det faktumet att jag nu köpt ny bil! Eller ja - jag har inte betalat den ännu, så den är väl endast 50% köpt om man ska vara petig...

Men vi har iallafall kikat runt varje dag på Blocket och alla de stora bilhandlarnas olika sidor och jämfört, funderat, jämfört lite mer, haft ångest (jag) och funderat ÄNNU mer så det osar ur öronen - och igår åkte vi upp till Rejmes i Hallsberg för och spana in en metallicblå liten Auris som har stått ensammen bland de svarta kombibilarna och väntat - på mig, inbillar jag mig gärna. Det är lika bra och erkänna det, jag är en fullständigt hopplös bilköpare. Hur jag än gör lyckas jag lägga ner en massa känslomässigt dravel i det hela, och går samtidigt runt och har ångest över om man valt fel och över hur mycket pengar man gjort av med. Jag blir en veritabel igelkott av spretiga känslor och nerver. Det var därför jag lämnade över halva beslutandet till Adde, men till syvende och sist så är det ju jag som måste säga ja också.

Och den här Aurisen hade liksom en del saker som talade för den. Den yngsta av de Aurisar vi hittills tittat på, blott fyra år ung från 2011 och till ett mycket förmånligt pris för den åldern. Den har däremot gått litet mer än de andra, äldre men det här går ju på ett ut. Och dessutom blå. I mina bildrömmar har jag alltid sett mig själv med min "pärla"  i skepnad av en svart eller just metallicblå sådan. Blått är ju min favoritfärg. Och det här var den enda blåa Aurisen vi sett. Nu ska man ju absolut inte haka upp sig på färg men som sagt... känslomässigt dravel.

Den har liten dieselmotor och går stadigt och lugnt, typ som jag. Och den har auxingång i stereon - hallå bil-lista på Spotify!

Jag har kallat den Blåbäret sen jag först såg den och Blåbäret får den fortsatt heta! Bild kommer imorgon sen när jag förhoppningsvis tagit mig och bäret hem i ett stycke.

Och apropå bär - jag köpte ju inte så mycket i Budapest men den här lilla asken med hallonkarameller kunde jag inte motstå <3

_DSC0076

Blommorna fick jag av mamma som gått omkring i trädgården och plockat en bukett till mig <3 underbar luktärt och stora, luftiga rosor.

_DSC0071

_DSC0089

_DSC0092

Jag ska ta mig en karamell till och dricka upp mitt kaffe så ska jag ge mig ut på en liten kvällspromenad med dogsen innan läggdags. Imorgon går jag upp strax innan sex och loggar in på jobbet hemifrån för och arbeta in några timmar innan jag flexar ut och tar tåget upp till Hallsberg. Wish me luck!

_DSC0099