Fullt ös medvetslös (förutom söndagen då)

Det har varit fullt ös överallt nu känns det som. Mycket på jobbet som jag inte kan skriva om, sorry alla mina IT-vänner - men det skrivs nya procedurer och där är jag med, lite noob bland alla erfarna och duktiga giganter som är med och utformar detta nya, det är både lite läskigt och kul och intressant och frustrerande på en och samma gång. Har varit helt slut på eftermiddagarna och speciellt eftersom jag var tvungen och gå upp halv fem på morgonen för och skjutsa hundarna till huset och sen hinna med bussen. Jag spenderade även en hel kväll med att sitta och försöka lära mig göra victory rolls inför 30-årsfesten då jag ville ha en tidsenlig frisyr till min Grease-utklädnad. Fy satan säger jag bara, antingen är jag fullständigt handikappad när det gäller hår eller så är det djävulskt svårt på riktigt. Det slutade ändå med att jag satt och slet in i det sista på lördagseftermiddagen sen, rullade om och om och om igen och mamma kom it och försökte med. Sällan har jag lagt sån effort på en sketen jävla rulle i håret, och svurit så mycket över slutresultatet. Men det glömde man ju snabbt bort sen när festen väl var igång och man fått i sig lite vin.

Jag ska se om jag fick några vettiga bilder från festen sen i, hann aldrig ta nån selfie innan jag stack.

Söndagen var ju naturligtvis sjukt seg, trots att jag drack måttligt den här gången. Men det var mysigt och få vakna upp med Addelito igen som kom hem från Prag under lördagkvällen <3 hundarna var i huset med så för en gångs skull kunde man mojna till sig utan att ha två par ögon som stirrar uppfordrande på dig vid minsta rörelse. Vi åkte sen till Blomsterglädje och köpte Mors Dag-blommor och jag köpte ett presentkort, och shoppade shitloads med bär på Maxi till en Mors Dag-tårta - naturligtvis.

Sen spenderades kvällen i huset med sagda tårta och kaffe och that´s pretty much it.

Komplett med bakisklädsel, de obligatoriska glajjorna och mitt tuperade hår med ett halvt kilo mousse och vax utkammat som en gloria runt huvudet.

_DSC0281

Fina buketten med delikata rosor, hortensia och massa fluff, och så högg jag en duva i förbifarten bara för att det var en duva liksom.

_DSC0288

_DSC0304

 

Tårtan består av tre nötmarängbottnar, fylld med grädde, skivade jordgubbar, mandarinklyftor och blåbär. En omgång grädde runt, färdiga savoiardikex (Ladyfingers) som får agera tårtstaket, och sen fylld med ännu mer bär. En fräsch och god tårta som är väldigt enkel och göra men ser lite sådär lagom svårflörtad, fancypants ut.

_DSC0298

_DSC0302

Trots att jag ligger hopplöst efter med inlägg så nöjer jag mig såhär för idag - nu ska jag ta en dusch, fixa lite te och sen se det åttonde avsnittet av Game of Thrones -vilket man nästan inte vågar göra nu för i princip hela säsongen har varit så himla vanilla att det är garanterat att sista avsnitten kommer vara fucked up. Nu kan man ju inte ens lita på böckerna längre eftersom de börjat vandra ifrån ursprungshistorien - så den här gången kan jag inte fräsa och härja om att jag måste läsa dem till nästa säsong för och undvika alla obehagliga turn of events...