Springtime!

Love love looooooove den här tiden på året som är nu! Det är mer sol än regn än så länge, sipporna har tagit över skogen med sina härliga färger och istället för att niga så sträcker de stolt på sig - man kan gå med skinnjacka även under kvällen och mina böcker får nu stifta bekantskap med balkongen snarare än soffan. Nu är det bara rosévinet som fattas!

Här började vi lördagen med en rejäl våffelfrukost för hela familjen, och nu sitter de tvåbenta och smuttar kaffe vid varsin dator och de fyrbenta jäser i sina respektive liggplatser.  Vi får ett snabbt besök om en liten stund, sen blir det däckbytaräventyr (ännu ett vårtecken) och efter det har förhoppningsvis de beryktade 18 graderna anlänt och det vankas långpromenad ute i valfri skog.

vårcollage

Conversen förresten - hur våriga är inte dem? Pepparmintsgröna, sista exemplaren i rätt storlek på Stadium Outlet, och en spontan gåva av min käre sambo <3 Med dessa, skinnjackan och glajjorna kommer jag gå ut och krama om våren varje dag fram tills sommaren gör entré.