Wishlist

Oavsett om jag vill det eller ej, så närmar sig min födelsedag obönhörligen med stormsteg och jag går in på mitt allra sista år som tjugo-nånting *gasp!*

Normalt sett så brukar jag se ut som ett fån när jag får frågan om jag önskar mig något, alternativt be om lite betänketid och återkomma med exempel, och sen glömmer jag det hela.

Så nu tänkte jag skriva upp en liten önskelista, både för min egen skull och för mina nära och kära så det inte råder några oklarheter om vad jag bör föräras med under denna storslagna dag!

1. Ett litet bidrag till ett nytt kameraobjektiv. Nikon Nikkor AF-S DX 35/1,8 G närmare bestämt, ifall någon skulle känna sig rik...så tar jag självklart emot hela, klappad och klar!

396900

2. En hel låda full med Bubs godis!

bubs-ovaler-1

3. Ett fotogeniskt marsvin med tillhörande marsvinsanpassad vagn.

$3F78650F14751BD7

Cred till Bivoir för bild.

4. PIP Studio grejer. Assietter står högst på listan, gärna de rosa/blå pastelliga med fågeln eller blommor. Släng gärna med några skålar i samma stil om du tycker du har spenderat för lite pengar. Alternativt de vita cappuccinokopparna + assietter.

PIP

 

PIP2

 

5. Ett par kilo smör. Eftersom jag använder så nedrans mycket smör i all min bakning och det oftast är det som får kostnaden för min lilla hobby att springa iväg en aning.

p2qj5tldj6segsesmqce

6. Likadant med ägg. Eftersom jag envisas med att köra på ekologiskt. Gotta support them chicks.

10590

honor-webb

7. 3 kilosburken med Nutella. Sen kan vi ju totalignorera kaloriantalet. Det e bara luft ändå.

9c33fcc95c0eb82020b349b570f3d2fe

8. Och sist men inte minst, ett sjujäkla stor grön växt eller två! Helst en halv palm och nåt åbäke som kan tåla att dess matte glömmer bort och vattna den i sex veckor och sen panikdränker den tre dagar i sträck på grund av dåligt samvete.

67456_PE181297_S5

LLAP.