Stor och liten

Jag är helt slut efter ännu en omgång mat-maraton och denna gång är det kokosmjölk som gör mig smått dimmig i huvudet. Jag ska strax gå och lägga mig så får det bli mer updates imorgon. Men nu kan jag iallafall lägga upp lite pics från när vi klämde in en träff med Chili under gårdagen. Saga var mer på hugget nu och busade och bjöd in till lek och lillskiten var inte sen och haka på. Sen när hon blev för ivrig så sa Saga ifrån direkt, vilket också är en stor skillnad den förra gången då hon mest låg och uthärdade allt valpkläng med martyrmin. Chili blev så paff över detta att hon bara stod och stirrade på Saga, som om hon ville säga: "Va? MENAR du verkligen det?" Nyttigt för henne! Är så stolt över Sagis som har ett så bra och tydligt hundspråk och funkar ihop med de flesta hundar.

Idun satt i bilen och fick sniffa lite på Chili när jag höll henne i famnen med baken mot henne. Vi tar det i etapper med den surdegen, jag vill gärna att Idun vänjer sig vid Chili så vi iallafall kan ha dem ihop utan att jag måste ha ögon i nacken, och utan att Idun känner att hon måste försvara sig mot minsta nosande. Det är ju träning för henne med och börja om med att lita på andra vovvar.

Skrynkelgosen växer så det knakar och är så gänglig och dan nu så det är helt adorable. Tassarna är överallt och huvet med de fladderöronen hänger inte riktigt med ibland <3

IMG_0140

IMG_0143

Lektion i Hunderi del 3.2: hur man smidigast skiter in i en snödriva. Eller vad hon nu pysslar med.

IMG_0146

IMG_0148

IMG_0150

IMG_0153