Fredagsfysik

Det är förskräckligt det här som kroppen håller på med som gör att man blir tröttare och tröttare för varje år, dagen efter att man varit ute och gjort nåt utöver det ordinära. Igår var det AW och det påbörjades på Horse & Hound här i Linköping, med en svingod lax och ett glass vitt. Sedan följde bowling i en timme och en öl på det. Jag var osedvanligt usel den här gången men jag vart iallafall inte allra sist, som vår självutnämnda bowlingstjärna J som vitt och brett har hypeat upp sin egen storhet i flera veckor. När vi då till min glädje hamnar i samma lag och våra klot hamnar i rännan för fyrtioelfte gången medans lag 2 sätter sin sjätte strike, så väser han med skräckblandad förtjusning till mig precis innan jag ska upp: "Duuu- jag är ASDÅLIG på bowling!"

Kollegor alltså...

Men vi hade iallafall riktigt trevligt och även fast jag var näst sämst och vi förlorade så in i bängen och fast jag kaxade om att jag minsann var smått skillad på air hockey och sen tokförlorar så hårt mot S att jag drämmer pucken i bordet i ett utbrott av okaraktäristiskt raseri och bad sportsmanship - så var det väldigt roligt och gött och komma ut och göra nåt rörligt ihop.

Dock vaknade jag ju nu upp med träningsvärk i framlåren och höger rövdel som inte är av denna värld förorsakad av allt knixande och alla osmidiga positioner man placerar sig i som ovan bowlare. Ovanpå det är jag trött som ett skruvstäd efter att ha kommit hem vid elva och gått till sängs halv tolv och sen upp igen 04.30.

Nu, efter en avstickare hos mamma och en timmeslång lektion i hur hon ska hantera sin smartphone hon fick i julas, och efter en ny promenadsträcka som innebar smärtsamma uppförsbackar och hundar som bajsade på olycklig plats så påslösa matte fick bära bort det hela med hjälp av snö, och en fet Vesuvio med kebabsås - är jag nu bänkad framför WoW och här tänker jag förbli under kvällen med endast korta avstickare till köket för popcorn och kaffe. Imorrn ska jag in till Vadstena för lunch och träffa fina Talitha och Micke som äntligen har påbörjat en flytt hem till Sverige igen. Senare på kvällen blir det dessutom middag på Vänner och Vin som ligger ganska så exakt 15 meter ifrån vår ingång. Hur smidigt blir inte det?

Vackraste <3

IMG_0098