En failad slapptaskuppdatering

Så var alla helger över och julsemestern är till ände och har ersatts av vardag igen. Det har varit otroligt skönt att bara vara, och det har vi verkligen utnyttjat till max. För mycket nästan. För förutom jul och nyår så har jag i princip bott i diverse mjukisbyxor och tröjor, tänjt rejält på gränserna för vilka offentliga platser man kan bära dessa på - och detsamma gäller för display av mitt 28-åriga osminkade, bleka anlete. Diverse godsaker har alltid funnits inom räckhåll och trots att jag toppat 3 promenader/dag i åtminstone 80% av dagarna, så har min lekamen fyllt ut på diverse håll och kanter. Eller snarare sagt, jag har inte så mycket delar som kan beskrivas som kanter just nu. Ordentlig och näringsrik matlagning från grunden har varit en bristvara.

Så egentligen är det väl passande att vardagen och jobbet med alla dess aningen mer strikta rutiner gör sitt intåg nu.

Jag hade tänkt och göra ett enda stort, långt inlägg med en summering av jul och nyår men av någon anledning nu så funkar de inte och ladda upp bilder. Har googlat och googlat och tagit Stefan till hjälp som fixat till diverse inställningar på FTP:n, men till ingen nytta. Hoppas verkligen att det beror på något serverfel hos City Network som hostar server och webhotell, som löser sig av sig självt, annars är jag rätt screwed tyvärr :/ jag vet inte vad mer man kan göra för och åtgärda felet. Wordpress egna support ger ytterst otillfredsställande svar och andra verkar ha löst det genom att koda om och editera .ini-filer - och det känns som att det är lite väl avancerad lösning för en så pass simpel och basic feature. Det är då fan, när man väl lyckas slita sig från Azeroth för en stund och faktiskt vill göra något lite mer kreativt så har jag inte möjligheten att komplettera med det näst mest essentiella för den här bloggen - då får det vara. Det känns för naket utan bilder.

Håll tummarna iallafall! Under tiden - kör denna på repeat ett tag och njut av hur otroligt mer underhållande den blir för varje gång:

https://www.youtube.com/watch?v=2AdrmfjAhn0