Adventsmys

Äntligen fick jag tillfälle och bjuda på adventsfika med gotter, massor av tända ljus, och ännu en mjölkchokladmoussecheesecaketårta. Nu börjar det komma klappar under granen och imorgon ska jag slå in mina egna och lägga till samlingen.

DSC_0035

DSC_0037

Rocky-road-choklad med salta jordnötter, dumle och marshmallows. Under dem gömmer sig några wienernougat.

DSC_0039

DSC_0041

Mitt första försök till fransk nougat gick inte som jag tänkt mig, hehe... smaken var det inget fel på, men de ser ju ut som överkörda tuggummipaket. Blir och göra om innan julafton.

DSC_0042

DSC_0045

Moussetårtan gjordes lite juligare med banddekoration och några små sockerflingor bland marängen och daimen.

DSC_0050

Tro det eller ej men vi hade både mamma, Lasse, Addes mamma och Kent på besök - jag dukade inte bara upp det här allena för syns skull som det kanske ser ut. Och sker relativt ofta... Men i mysbelysningen vart det för mörkt för att ta bra kort och jag tänkte inte på och tända i taket för och underlätta lite. Kanske borde önskat mig en fotokurs i julklapp, för det går ju och få fina bilder i skum belysning med. Det får väl bli min klapp till mig själv.

Såhär vart dekorationsfatet som jag hade så mycket ångest över, minns ni? Jag vart nöjd till slut ändå!

DSC_0058

DSC_0075

Nu ska jag ta en sista promenix med dogsen i regnet (suuuuuuuuck!) och sen blir det nog lite popcorn och kanske en bra film. Eller några avsnitt av Cake Boss.

Ha en fortsatt mysig fjärde advent!

DSC_0047