Enter small town

Det blev en alltför kort men ack så angenäm vistelse i Huvudstaden. Jag hann inte med mycket mer än och hänga hos Kausti och gå på Amandas awesome fest, vakna upp på söndagmorgonen och vätska upp sig innan det bar av ner till Centralstationen igen. Tyvärr var Sara tvärsjuk hela helgen så henne missade jag helt - men det innebär ju helt enkelt att jag får lov att åka upp igen alldeles snart, kanske under julledigheten?

Festkvällen visade sig bli precis lagom och perfekt i alla avseenden - vi var hemma i Amanda och Bex mysiga lilla lägenhet hela tiden, sippade vin och bubbel och vart precis lagom onyktra, pratade med en jättetrevlig australiensare och poserade framför Amandas uppriggade kamera i köket. Och så POFF! - så var klockan två och det var dags att börja dra sig hemåt. Både jag och herr K var i precis lagom tillstånd för att kunna ta oss till närmaste Donken utan missöden, Donken hade någon Holiday Cheeseburger med tre sorters ost (eh, score!?) vi kunde äta vårt fyllekäk och sen ta oss hem till lägenheten och stupa i säng utan att nån bröt benet i trapporna eller presenterade Holiday Cheeseburgern för toalettstolen. Till och med bakissymtomen dagen efter var minimala, iallafall för min del. Alldeles perfekt!

Edit: Tydligen så var det inte bara och käka upp maten och åka hem. Av nån anledning åt inte Kausti upp sitt, och jag åt halva burgaren och lade ner den andra halvan i väskan. Vilket gör att jag minns att jag vaknade ashungrig tidigt på morgonen och då rök andra halvan. I regret nothing!

So far har jag tyvärr inte en enda bild på mig själv, eftersom det inte fanns tid för min del att ta selfie innan vi drog, och jag dissade systemkameran eftersom det fanns en viss chans att vi skulle dra ut och då vågar jag inte ha med den. Jag ska nog satsa på en enkel men kraftfull kompaktkamera när mellandagsrean kommer sen. Jag väntar nu istället spänt på Amandas bilder och hoppas innerligt att jag inte lyckas se ut som en paljettklädd hamsterpaj på varenda en.

Kausti tog iallafall en riktig kvart-över-två-bild på Donken, för att ha bildbevis på att hans Tradera-hatt passade alla. Ja när den till och med passar mig, då vet man att det är bra skit.

10846876_10202058366779085_1218814840_n

Jag kom hem till ett än mer julpyntat hem, med julgardiner och ett stjärntillskott i köksfönstret, och mat på spisen så det räcker för större delen av veckan. Små grejer som gör stor skillnad. Var så skönt att komma hem idag och bara sleva upp mat och sätta sig framför datorn för ett par välbehövda WoW-timmar. Imorgon ska jag påbörja några små sockerdekorationer som jag fick beställning på, och jag vill gärna ha dem klara (och vara nöjd med dem) så snart som möjligt så det blir iallafall nån mer chillkväll innan vi drar till Västerås i helgen. Sen är det bara en vecka kvar till julledighet, och då ska är chillas som aldrig förr!