Utsugarspel

Varför skulle jag börja spela WoW igen...jag hade glömt hur jäkla fort tiden går så fort du sätter dig med det, och hur tidskrävande det egentligen är i samband med det. Plus att det liksom kryper över dig en känsla av att allt annat liksom flyter bort och du bara sugs djupare in i den aura av smått besatthet som spelet för med sig.

Eller är det bara jag?

Hela veckan nu har jag varken bakat eller läst, utan all min lediga tid hemma som inte inbegriper matlagning, hundpromenader och toabesök, har spenderats i WoW-världen. Och lite ångest har jag faktiskt, för jag tycker det är jäkligt kul, men med den begränsade lilla vardagstiden jag har så känns det lite som att jag wastear tid om jag inte håller på med något "vettigt". Aka, baka en kaka, typ... vet inte riktigt varifrån den känslan kommer, med tanke på att WoW ju lika mycket en hobby som allt annat. Jag har varit ifrån gaming-livet helt för länge enkelt. Lösningen är nog - att spela ÄNNU mer WoW!

Nu blir det dock 30-årsfest imorgon direkt efter jobbet, och lite förberedelser ikväll inför det plus att hyresvärden ville ha en visning av lägenheten för en potentiellt ny hyresgäst. Så nu kommer disken och dammhögarna som vi taktfast har ignorerat under spelveckan och biter oss i arslet. Dock så har vi ju bakislördag - perfekt för och sitta och nörda! Men söndag - då är det 1a advent, och jag hade planer på om man skulle fixa nåt adventsfika, sätta igång med julbakningen på riktigt och köra igång med de storslagna planer jag har - jag tror Adde mumlade något obestämt också om att "adventsstäda" lägenheten med men det tror jag bara var i ett sinnessvagt ögonblick då han varit ifrån WoW längre än ett toabesök... men ja. Storslaget julbak, potentiellt-men-förmodligen-imaginärt storslagen städning, göra något vettigt av söndagen?

ÄH!

 F*CK THAT SHIT!

tumblr_nazd45x3LP1tq4mcho1_500

Jag har en TURKEY ACHIEVEMENT och fixa! *gaming intensifies*

OT bonusrad: om ni tuggar Extra White sweet mint tuggummi och dricker svart kaffe samtidigt, så smakar det pepparkakor... #TIL