Chocoliscious @ Noobyliscious

Jag har fått lite dille på cakepops, praliner, tryfflar - allt som är chokladigt och smått och som kan dekoreras i oändlighet, och ser fancy ut även med små medel. Jag har börjat ha med mig lite gå-bort-gåvor när jag ska nånstans och då är små söta tryfflar eller choklad i någon form alldeles perfekt att slänga ihop.

Just nu är jag lite nykär i min Oreo-chokladform som jag köpte från Strössel och Annat - man fyller den med choklad och stoppar ner en oreokaka, och fyller sedan på med ännu mer choklad. Och det slutar ju absolut inte där - jag har redan börjat planera och göra egna Peanut Butter Cups i dessa, större chokladpraliner fyllda med len chokladkräm, eller stooora Mozartkuleliknande kreationer. Nu köpte jag den släta varianten, men ser nu att de fått in en hel uppsjö av fler superfina former man kan pyssla med - häääär!

DSC_0552

DSC_0554

DSC_0555

Dessa fick Heidi som grattis-i-efterskott-present igår. Nästa gång ska jag testa och temperera chokladen så den blir blankare och inte lika känslig för hantering.

Här är även ett par stycken tryfflar i samma stil som jag gjorde till Sanna när vi var på ljusparty hos henne för några veckor sen. Allt ser så mycket roligare ut när det är fint förpackat också!

DSC_0324

DSC_0320

DSC_0319

Formarna är för övrigt en alldeles utmärkt julklappsidé till yours truly - ifall ni som hör till min skara av julklappsgivare läser detta... *hint hint*