Är sammanbrott det senaste ålderstecknet?

Äntligen lite tid att slänga upp ett inlägg, i väntan på att alla ska duscha i tur och ordning. Sittandes i ett kyligt kök med stengolv och en kopp snabbkaffe som smakar bläck - det är som om man aldrig lämnat det här.

Gårdagen var awesome för min del - jag har sparat och gick loss ekonomiskt och köpte på mig plagg från både H&M, New Look, Forever 21 och såklart Penneys. Lite besviken måste jag ändå säga att jag är, jag hade hoppats att Dublin skulle leverera ett lite mer färgglatt utbud. Istället består mina kassar nu till största delen av vitt, beige och gråblått. Inte så jättespännande kanske men iallafall bättre än svart.

Idag vill jag gärna fortsätta shoppingrundan, men med julklappar som mål istället. Vi får se vad de andra har för planer. Närmast till hands ligger och fixa frukost. Igår vart det toast, bacon och äggröra på Cottage Café, idag skulle det vara nice med lite french toast kanske. Min mage slår frivolter men jag har en löst sittande, splitterny T-shirt från Forever 21 so fuck that shit.

Lite pics på det då kanske - jag har varit väldigt dålig på och ta bilder, framförallt bra bilder, men det har liksom inte funnits tid eller tillfälle och hala fram kameran. Lite lättare idag kanske.

DSC_0443

DSC_0445

DSC_0446

Älskar att alla affärer och resturanger här går all in för Halloween. Till och med mysiga lilla Cottage Café har likdelar hängandes i taket.

DSC_0449

DSC_0451

DSC_0472

Jag har dessutom lyckats äta min älskade pommes varje kväll nu med! Första beställningen skulle ta nästan en timme, och jag vankade av och an och tjatade hål i öronen på resten av folket om den där pommesen. När den sen väl kommer, och jag orutinerat nog betalar utan och kontrollera innehållet i påsen, så står jag inför en antiklimax som inte är av denna värld när det visar sig att jag fått en TORR JÄVLA PANERAD FISK! Inte en pommesbit i sikte, än mindre ost och vitlökssås. Jag skriver ett argt meddelande på Onlinechatten och får precis till svar att de ska ringa mig när den stressade leverantören ringer på igen och med andan i halsen väser fram "You got the wrong order right?"

"Damn right I did!!"

Ne så sa jag inte... men jag fick min pommes och hon kunde ta med firren till den som nu var så pass wild and crazy att hen beställde torr fiskbit...och jag kunde avnjuta denna gudars föda till en burk iskall cola och jag kan säga er det - jag var i himmelriket.

DSC_0455

DSC_0456

Mmmmmmmm!

Efter min shoppingrunda under gårdagen mötte vi upp Kim på The Old Mill, och där började det gå utför lite. När jag sammanstrålade med de andra var de redan rätt så lulliga efter öldrickandet som fortgått under eftermiddagen. Kim och jag delade på en flaska vin och sen kan man nog säga att jag var ikapp med. Det märks kanske på bildkvalitén nedan.

DSC_0475

DSC_0476

Och sedan hamnade vi på Fitzsimons (eller hur det nu stavas) och där stannade vi kvar resten av kvällen, och det blev både färgglada drinkar och lite mer vin och mitt i allt så timeade vi in så att det var ett band som spelade också och drog en massa härliga irländska låtar där jag kunde sjunga med i varenda en. Till min oerhörda förskräckelse vart jag så överväldigad av det härliga i helheten med att sitta och garva i god vänners sällskap och lyssna till tonerna av Fields of Athenry att jag började lipa mitt i allt och Kim fick hålla handen. Fan vad blödig jag är alltså. Är det såhär när man börjar närma sig trettio och är svensk kvinna och onykter? Är det då man sitter och sjunger med i gamla slagdängor och tjuter och talar om för alla och envar hur mycket bättre det var förr och att den här låten är SCHÅÅÅÅBRAAAAHH!?

Då är jag farligt nära.

Nu - är alla klara iaf så nu drar vi iväg på nya äventyr. Ikväll blir det Mulligans och ännu mer gammalt IBM-folk och träffa. Förhoppningsvis klarar jag mig utan smärre sammanbrott.

DSC_0473