Andra bullar

Nu rullar det på med bakningen här - två tårtor har jag planerat till Addes födelsedagsfikahelg som börjar imorgon kväll. Jag har två fyllningar, färdiga dekorationer och en tårtbotten som står och väntar hemma nu, plus en kalljäst bulldeg som jag experimenterat lite med så håll tummarna att det experimentet går väl. Annars blir det ingen sömn för mig inatt. Jag har också tänkt baka lite kakor också. Mitt i allt ska jag komma iväg med dogsen och käka ute ikväll med Adde och Jonas. Jag tyckte jag hade en rätt schysst planering den här gången men nu känns det som att det definitivt finns room for improvement!

Imorgon kväll sen börjar jag med tårta nummer två inför lördagen och det är rätt simpla fyllningar och dekorationer så tar förhoppningsvis inga större tider.

Idag har jag också fått i uppdrag att fixa en födelsedagstårta till en liten kille nästa vecka, med rätt kort varsel så när ni ändå håller tummarna för min bulldeg så kan ni ju hålla pekfingrarna för att Lyckas Med Mat levererar lika snabbt som de brukar göra när man ber dem lite snällt i meddelandet.

Så ja, nu är det verkligen fullt upp, men med roliga saker! Adde fyllde i måndags så väckte honom med skönsång och en liten minitårta, samt ett stort paket innehållandes - glasögonhållare till bilen! Tror minsann A fick lite glans i ögat när han med darrande händer plockade upp den lilla förpackningen, men jag är inte säker på om det var av glädje eller besvikelse?

972654_10203535496762624_2131386771_n

Nevars, han fick lite lappar och ledtrådar och fler paket och det slutade med att han satt med ett Nintendo 3DS och kaffet kallnade...

Och appropå kaffe så är min lilla rast slut nu - glöm nu inte och hålla diverse fingrar för att iallafall bulldegen ska vara lyckad. Jag vill ju inte bli - BULL-ied - för att jag inte kan fixa hemgjorda bullar. Eeeeeeh!?