Chokladkaos och in i fredagsdimman

Urk, vad sent det blev och komma hem idag. Fastnade på jobbet och hann precis halvspringa ner till busshållplatsen när jag ser bussen susa förbi. Då äre bara och börja promenera till resecentrum, ingen idé och stå och hänga i väntan på nästa. Fick bli lite fredagsmys med godis i vänthallen istället. Jäkla Iphone-release...

Har slängt i mig lite av Addes pizza och inväntar nu oroligt att det ska komma nåt varmvatten i duschen, det var fullkomligen iskallt när jag testade förut. En av nackdelarna med den här lägenheten - den är fin och personlig, men med snåla hyresvärdar. Nu när det börjar bli kallt igen så kan varmvattnet ta slut mellan 18-22. I och för sig kanske det är lika bra att vänta med dusch, för jag måste nämligen påbörja ett inte så värst fredagsmysigt städjobb innan jag kan varva ner med mina popcorn. Mitt lilla bakprojekt var nämligen och fixa en egen chokladask som present till chokladdrottningen själv, Malin som fyller år idag. Jag har fixat med lite av varje under kvällarna i veckan och igår kom kulmen då skulle färdigställas och skeppas. Och jag kan ju aldrig jobba ens en tillstymmelse till organiserat - tror inte ens jag kan ursäkta det med organiserat kaos. Det är således choklad överallt i lägenheten nu - från smält choklad på kylskåpet och i Iduns päls, till de kakor, praliner, tryfflar och allsköns smått och gott som inte fick plats och nu står och tronar i sina respektive hörn på bänkar, bord och i soffan.

Men who cares, man kan aldrig få för mycket choklad! Själva skeppandet gjorde jag inatt, då jag smög runt i mörkret som en omvänd tjuv utanför familjen Bergs residens för och lämna paketet på lämplig plats. Själva upptäckandet hade gått ypperligt och bringade stor glädje, speciellt för de små som råkade få en glimt och enligt födelsedagsbarnet självt så fick Marcus springa och gömma lådan i garderoben för och undvika razzia.

Hoppas det smakar iallafall finaste Malin, när du nu vågar sätta dig och äta det! <3

DSC_0962

Jag har lite mer bilder på några enskilda saker som får hamna i Sötsak-kategorin, till min stora sorg dock så försvinner ju dagsljuset alldeles för fort nu på vardagarna så det blir ont om bra ljus att fota i.

Nu ska vi se om vi kan kicka igång både varmvattnet och en snabb röjning, sen är det heeeeeeelg!

DSC_0963