Husbyfjöl

Strålande solsken och glada knallar mötte oss under ett besök på Husbyfjöls marken. Med kostnaden för bilen bakom mig så tänkte jag inte direkt handla nåt utan vill bara insupa hela atmosfären med marknaden, och alla underbara dofter från det gottiga som serveras överallt!

DSC_0537

DSC_0539

DSC_0554

DSC_0541

Vi spelade på diverse chokladspel och lite annat smått och gott, och när det inte blev nån vinst så körde vi vinst-varje-gång. Men även där vinner vi "bara" småsakerna. Jag har en teori om att det här med och vinna de största gosedjuren och chokladaskarna, det är ödesbestämt redan från början. Antingen är du en sån jäv-LYCKOSAM en som stoltserar runt med fem av varje när du "bara skulle testa" eller så vinner du inte ett smack, ever, och behöver således inte lägga ner tid och pengar på detta.

Jag fick iallafall en lite röd vovve med tråd i ögat.

DSC_0544

DSC_0542

DSC_0545

Bling-bling-deluxe!

DSC_0551

DSC_0553

Det var mycket ugglegrejer på den här marknaden, mycket frestelser. Men som tur var gillade jag inte bling-trycket på väskorna, så jag behövde inte köpa någon. Vilken tur!

DSC_0552

Och appropå ugglor - fasen var förspänt Iphoneanvändare har det, de får ju ALLA de bästa skalen. Nu när jag ska byta min spruckna HTC One mot min gamla HTC Incredible så är jag körd i mobilfodralvärlden. Det finns INGA läckra tillbehör whatsoever till den. Nåväl, då sparar jag pengar på det med då.

DSC_0555

DSC_0556

Och det jag fick med mig från marknaden den här gången - några små blygsamma fudgebitar i läckra färger och smaker. Raspberry macaroon, mint macaroon och cherry flakes.

DSC_0567

DSC_0577

Och några rykande heta, kanelsockrade churros som fick bli min lördagslunch!

DSC_0594