A good day

Tre saker som har gjort min dag idag.

1. Pratat med pappa, och han får komma hem antingen imorgon eller senast fredag. Förutsatt att de inte hittar nåt skit i hjärtat, bokstavligt talat - läkarna hade nu hittat spår i kroppen av samma bakterie som orsakade hans endokardit för ett par år sen. Så de gör en extrakoll när han ändå är där. När jag i början av veckan frågade om hur det låg till med den envisa proppen så fick jag som svar: "Proppen? Ja den har gått, märkte du inte det? Hela Linköping blev svart!"

Då vet jag att min pappa är på god väg till och bli återställd <3

2. Adde har fått nytt jobb! Han slutade ju hos oss för ett par veckor sen och har sökt en hel del men inget svar fått nu under semestertider. Logiskt sett så vet vi ju att det tar tid med svar då, men en har ju ändå varit orolig. Men nu hade han intervju förra veckan, fick jobbet idag och börjar imorrn. Så nu kan vi kanske snart börja kika efter större lägenhet o planera nån resa tillsammans för en gångs skull.

3. Och så får en halvspontan kväll tillbringad på IKEA/IKANO med Malin vara med också - massor knas och garv från två lika trötta men glada blondiner. Det höll på och bli korvkris, och vi höll på och bli strandsatta där inne när ett av denna sommarens utmärkande skyfall och halv storm började härja utanför. Men vad gör det i gott sällskap <3

Nu ska här sovas, och snart är det helg igen och då ska jag ta tag i mitt strå och dra det till stacken här i lägenheten genom att röja undan det sista av alla prylar och grejer som ligger överallt efter Addes inflytt. Sen kan vi påbörja sambolivet foh realz.

Ska också ta och försöka komma ikapp med alla halvdussin inlägg jag vill göra och alla jäkla bilder jag vill ha in här med... här är iallafall den supergoda, knubbiga kanelbullen från Norge, den fick bli min frukost i lördags sen. Yum!

DSC_0173

DSC_0177