Krans-trams

Vaknade upp alldeles för sent, med huvudvärk och en fucked up hals efter vad som måste varit ofantliga snarkningar under natten. Skyller på alkoholen.

Men vi hade en härligt mysig midsommar. Vi åt och åt, hela dagen, började grilla typ klockan tio på kvällen, så vid läggdags svor jag på att inte äta mer på hela helgen. Det sprack dock efter dagens första promenad då gårdagens grillbit och beasås lockade ofantligt mycket mer än isvatten med citronskiva...

Nu sover hela huset utom jag, som dels suttit och gått igenom bilder, och dels fortsatt öka på kaloriintaget för denna helg genom att göra en banoffee pie. Mamma var bekymrad över att bananerna var dåliga och genast ska jag vara där och föreslå att det ska bakas nåt utav dem och den är det jag som får stå där och kandera nötter och vispa grädde. Sicken OSIS!

Medans den står och gottar till sig i kylskåpet - pics!

DSC_0023

DSC_0026

DSC_0033

DSC_0035

DSC_0036

DSC_0039

DSC_0042

DSC_0049

DSC_0057

DSC_0060

us

DSC_0061

Alla kransar gjorda av mig, first time! Tycker jag lyckades rätt bra med dem. Lite skogskungligheter över dem.

DSC_0067

DSC_0069 (2)

Dagen-efter-kalorier. Yum!

DSC_0087

DSC_0088

DSC_0092

Jag vart så förtjust i min krans och hur jag såg ut i den så jag stod och tog ett dussin selfies i ett bra hörn på altanen, det var bra länge sen! Jag ska införskaffa en fjärrstyrare till kameran så jag kan ta lite mer sådana under snyggdagarna innan en tippar över gränsen och går åt andra hållet istället...

collage

Nedersta bilden skickade jag som ett skämt till Adde - jag hatar duckfacebilder men ville göra en "skicka-luftpuss-bild" och det såg helt stört ut med handen uppe så det blev... såhär istället. #winning!

Nu vaknar huset igen så nu ska vi se om vi kan äta lite paj, sen får dagen fortsätta i det sävliga, lulliga töcken den har gjort hittills i sann dagen-efter-anda.

DSC_0075