Recap

Tvi vale vad träligt det börjar bli och gå hemma. Hade ju varit OK om jag kunnat göra nåt av det jag velat ha gjort om jag haft en fullt funktionell högerarm, men nu får jag ju ont vid överbelastning och allt kan inte göras med vänster. Så storstädningen och bakandet och sådant får jag hålla mig ifrån. Suck. Min konsultchef ringde igår iallafall och har bokat en tid åt mig hos en sjukgymnast på måndag, så får vi se vad de kan göra. Mamma gjorde sin healing-grej på mig igår kväll och smörjde in armen och tydligen har jag en hel massa knutar från armbågen och uppåt.

Så gårdagen var med andra ord lugn, var uppe i huset och njöt av solen även fast det blåste. Kunde inte helt hålla mig ifrån bakandet, utan det vart en smulpaj med lime, jordgubbar och flädergrädde, helt gjord med vänster arm. Och till viss del Addes högerarm, eftersom jag tydligen såg ut som ett riksmongo när jag försökte handvispa med vänster.

DSC_0006

Och i förrgår fick jag besök av pappa och Heidi som kom förbi med fika och tidningar.

DSC_0059

DSC_0056

DSC_0058

Och mer fika blev det under kvällen då jag åkte ut till Malin som hade besök av Talitha och Micke, sista tillfället och ses nu innan de drar hem till Australien. Men nu dröjer det förhoppningsvis inte länge innan de återkommer - det var till och med lite, ytterst försiktigt optimistiskt, prat om att Micke kanske kunde jobba här i Östergötland. Vi håller alla tummar.

DSC_0068

DSC_0069'

Nu ska jag ta och ge mig ut på morgon (japp, morgon - man blir lite förslappad under dessa dagar) promenad med dogsen och kryssa mellan alla stånden de satt upp precis utanför min lägenhet. Ganska nice ändå, nu kan jag storshoppa marknadsgodis och foppatofflor och slippa släpa på grejerna mer än nån meter.