Nu får det välan officiellt vara sommar?

(Skrev den här i tisdags kväll och tänkte trycka iväg det under onsdagmorgonen men det var ju dömt och misslyckas såklart - och så skicka ut det nu istället när regnet öser ner ute. Svensk sommar indeed...)

Gud vilken skön helg det har varit, med sol och värme och möjligheter och bara sitta ute på balkongen och läsa, lyssna på folk och äta för mycket kakor. Vi hade ju kortvecka förra veckan, jobbade dock klämdagsfredagen och kom hem efter 19 på kvällen så gjorde inte många knop där. Det var hamnrock här nedanför mig i parken så kunde sitta och lyssna på dem, och nu börjar dessutom hela den här grejen med alla partymänniskor som ränner upp och nedför Bispmotalagatan om kvällarna och bereder en hyfsat med nöje!

Under lördagen vart det en snabb tur in till Borensberg för att käka frozen yoghurt. Hutlöst dyrt med sina 20kr/hg, ungefär som lösgodiset kostade i Dublin, och det blir ju inte direkt lätt att hålla de där hektogrammen nere när de erbjuder sånt som browniebitar, krossad choklad och jordgubbar. Hutlöst gott var det med.

DSC_0857

DSC_0858

Det här borde väl ändå vara en riktigt nice fikaidé? Frozen yoghurt bör ju inte vara så svårt och göra själv, och så frukt och bär och godis och i princip alla tillbehör du vill ha. Nästan nyttigt också, om du inte gör som jag och öser i en okristlig mängd browniebitar.

Lite senare på lördagkvällen bar det av in till Vadstena för en tjejkväll med grill och VIN - har inte druckit vin sen jag vet inte när... när jag var i Stockholm senast? Två månader? Hujedamig. Körde på en frisk och fräsch Two Oceans med citrusfrukter och åt supergod gratäng och karré.

DSC_0874

Malin och W vandrade runt trädgården i jakt på maskrosor att blåsa <3

DSC_0877

Sommafina Kiddan anföll lite ungar hon med.

DSC_0882

DSC_0890

DSC_0899

Söndagen - var jag faktiskt lite bakis på. Seg och trälig hela dan och bosatte mig ute på Addes balkong för och steka lite tills jag hade läst ut min bok. Då drog vi och käka i Borenshult. Tips: käka inte mat i Borenshult. Håll er till glassen. Tog hundra år och få fram två hamburgare, som visserligen var goda men inte värt en halvtimmes väntan. Glassen åkte vi faktiskt och hämtade på Burger King sen, av alla ställen. De hade en strawberry cheesecake variant som jag var sugen på, och den var helt klart värd de tjugo sekundrarna det tog att anmäla den i luckan tills dess att jag hade den i min hand.

DSC_0903

DSC_0905

Om nom nom!

DSC_0909

I övrigt hade jag en helt hillarious kväll i måndags efter att ha stannat var lite extra i Linköping för och träffa Marcus Svensson som var på besök här. Men den får vi dra senare, jag är helt slut på grund av sagda kväll eftersom det inte vart så mycket sömn utav den. Och nej, det var inte för att träffen förvandlades till ett spontant måndagsparty tyvärr. Inte för min del åtminstone.

Ha en bra dag peeps!