Pressys

Bättre sent än aldrig! Lite fler pics från födelsedagsfirandet, och några av de sakerna jag fick. Vart pigg av den raska promenaden i skogen och tänkte använda energin till och rensa grejer och fixa med sockerpasta men nu när jag satte mig ner för lite slösurf till kaffet så vart jag bara... ugh. Kan lika gärna stanna här vid datorn en stund till och fixa lite här med.

Bästa kusinerna och farmor <3

DSC_0472

Smarrig buffémat, smakar dubbelt så gott när man sitter ute med och avnjuter den tillsammans med lantluften.

DSC_0473

Översta lilla pyttepaketet kom från Ida och var köpt i... var det Holland? Österrike? Jag blandar alltid ihop de två, vilken var det Ida, om du läser detta?

DSC_0474

Presentpappret var iallafall så fint att jag först inte ville öppna dem, sparade undan ett ark som jag tog med hem för och pyssla ihop nåt fint med.

DSC_0475

Några av grejerna i paketen - Idas lilla paket visade sig vara en snöglob med en liten cupcake! Och så den lilla ugglelyktan från Lagerhaus, har ju den stora hemma nu nu är de kompletta. Kul att även min släkt där uppe i Stockholm har koll på vad jag gillar - men det kanske är så väldigt obvious ;)

Och så äntligen - mina första PIP studio muggar. Nu ska här börja samlas! Jag fick även jättefina, färgglada muggar med cupcakemotiv av mamma och Lasse så nu byter jag ut mina murriga, bruna muggar från min jordfärgsperiod.

DSC_0477

Mer ugglor! - en bister herre från Heidi som nu pryder min lilla hall.

DSC_0478

Över till söndagens firande, och en bild på min fina, älskade mamma <3 vet inte riktigt vad hon grimaserar åt dock. Hundhår på golvet? Mina nedbrända ljus i spisen?

DSC_0523

DSC_0530

Tårtan som jag fixade ihop i all hast så den vart inte särskilt elegant, men god - nutellafrosting och hallonmousse.

DSC_0536

En annan present från mamma - underbar kruka fylld med hortensia och gröna växter. Matchar lyktan perfekt.

DSC_0545

Presenterna från Oliver som det kliar i fingrarna att använda - är sugen på en jordgubb/tuttifrutti tårta!

DSC_0623

Mest överraskande dock var att han köpte denna - Petal base används för och smörja sockerpasta/flowerpaste så den blir lättare att hantera och kan kavlas ännu tunnarna när den inte fastnar i något. Brorsan har koll!

DSC_0628

Och en av höjdpunkterna - ett PIP Studio kakfat! Kan ju säga att jag själv pep en hel del när jag öppnade denna :)

DSC_0625

Och fina Malin som snappat upp en av mina favoritparfymer, använde den här hela tiden i Dublin. Många minnen som väcks vid doften.

DSC_0620

Nu ska vi se om vi kan få tillbaka lite av den där energin och få något vettigt gjort med...