Bee-autiful

Väntar på att Adde ska komma tillbaka med pizza som vi ska smaska på innan det börjar bli dags och förbereda för morgondagen. Under tiden får det bli ett snabbt inlägg om min lilla bitårta som jag hade med till Malin idag - jag fick ett sånt sug efter och göra tårtor igår så gjorde två små snabba. Den ene fick följa med till schlagerkalaset med Addes kompisar i Vadstena men den vart lite väl enkel för och få ett eget inlägg - den här lilla sötnosen däremot kan ju få ett. Vanliga hederliga lika-delar-botten med det som var var av nutellakrämen och bananer i vispad grädde. Enkelt och suergott!

DSC_0596

DSC_0593

DSC_0598

Tog bara nån timme och täcka den och fixa dekorationer i marsipan. Jag var inte direkt supernoga med nåt och den är spacklad med grädde som har en förmåga att buckla till sig under locket. Men man blir iallafall glad av den :)

DSC_0605

DSC_0606

DSC_0609

DSC_0610

DSC_0607

Nu är pizzan hunnit komma och är dessutom uppäten till hälften, så nu ska jag strax hem och röja upp i den enorma röran jag lämnade efter mig efter den här lilla skapelsen...suck.