Bulla upp

Fy Fagerlund vilket ruskväder vi fick nu då... jag som var inställd på att det skulle vara fint ända fram till typ...oktober eller nåt. Hur naiv får man vara?

Idun tyckte nog jag var fullkomligt dum i huvet när jag indikerade att vi skulle  hem från husse igår när jag, lika naivt, trodde att det bara skulle dugga lite lätt regn. Hon stretade och drog för att komma bort till bilparkeringen och in varmatorrabilen och hennes look of horror när hon insåg att det inte skulle bli något varmt och torrt sätt att komma hem på - matte hade svikit henne å det grövsta.

Hem kom vi iallafall, i ösregnet, och Fidan fick bädda ner sig i sängöverkastet som plåster på såren.

Det positiva med det här ovädret är att det ju faktiskt blir mysigare att vara inne och pyssla, i mitt fall så var det dags för bak igen eftersom det har fallit på min lott - igen - att baka fika till jobbet. Srsly, jag tror det är tredje gången på en och en halv månad? Folk har varit sjuka eller borta och då hoppar man till nästa men ändå - ibland misstänker jag att mina kära kollegor trollar med mig...

Det gör mig inget alls dock för nu fick jag då inviga min födelsedagspresent ordentligt - nämligen en sprillans ny, shiiiiinyyyy bakmaskin från ingen mindre än Electrolux! Den här skönheten var det Adde kånkade in på puben och som fick mitt hjärta att klappa en hel drös med extraslag.

DSC_0567

DSC_0569

How awesome is this?

Så ikväll bidde det bullbak och E-lux levererade med guldkant kan jag tala om!

Under tiden jag väntade på jäsning så gick jag igenom lite av bilderna från dagarna som gått, och slänger in lite fina sommarkänslobilder för och kompensera för det tråkiga, icke-somriga tillståndet utomhus nu.

DSC_0383

DSC_0395

DSC_0409

DSC_0416

Har fortfarande lite fina kalasbilder att fixa med, men nu hörde jag ljud från sovrummet och när jag tittade upp så ser jag detta:

DSC_0577

Så jag antar att det är Iduns sätt att säga åt mig att det är dags att gå och lägga sig. Önskar er gonatt!