Påsk!

De senaste två kvällarna har jag varit strängt upptagen med att stå och göra påskgodis till långt in på natten. För jag ska ju såklart gå all in, och hade en lång lista över saker jag ville baka och i mitt huvud skulle det inte alls ta lång tid. Att jag aldrig lär mig att jag alltid grovt underskattar den tiden det krävs för allt pillgöra som mina skapelser envisas med och innefatta... så nu känns det som att jag kommit ur en sockerstinn dvala och häller i mig chips som en besatt för och kompensera.

Under veckan har jag också hunnit med en snabb fika med Malin som var på besök i staden, och en heldag i Karlskoga för och träffa nätövervakningen som vi jobbar tillsammans med för en av kunderna på jobbet. Det blev en trevlig liten roadtrip, och intressant och se hur våra kundkompanjoner jobbar. Och dessutom få ansikten till de Lync-konversationer vi har med dem.

Förra helgen var vi på tidig påskmiddag hos Addes mamma, och idag åt vi kalkon hos fadern. De har två stycken vilddjur, Lillen och Gusten, som vackert fick underkasta sig min efterhängsna kameralins. Gusten visade sig vara oerhört fotogenisk, medans Lillen var svårare att få fokus på - mest för att han rör sig i princip hela tiden, terrier som han är.

DSC_0093

DSC_0086

DSC_0088

DSC_0095

DSC_0097

DSC_0099

DSC_0122

Vi hade alla köpt samma påskägg till varandra - prima kvalitétsgodis från ÖoB!

Våra kom dock med en trisslott till och för en gångs skull kammar jag hem en vinst :) nu har jag bara grav beslutsångest över om jag ska behålla mina 60 kronor och köpa mig den fina, rosa ugglan som kommer till Netto nästa vecka... eller ta två nya lotter och kaaaanske vinna den där läckra 25k i månaden i 25 år? För tänk om just denna gång, då jag inte köper ny lott för kosingen, så missar jag den chansen jag hade? Förbannat vare spelandets gäckande gift...

DSC_0124

Och här kommer även dagsfärska bilder av yours truly - med nya frisyren jag införskaffade för några veckor sen. En rejäl bit av håret som rök, men fy sjutton vad skönt och slippa ha hår överallt och bara behöva fem minuter på morgonen till och lägga stråna på någorlunda vettig plats på skallen!

DSC_0110

DSC_0114

Syns det på mig att jag är trött eller? Klockan tre kom jag till sängs igår natt - eller imorse blir det snarare. Då stod jag och gjorde en omgång kakor innan. Det är en hårfin gräns mellan genialitet och idioti.

Jag hittade även en ny liten fjunig polare som jag direkt fick syn på när jag klev in genom dörrarna på ÖoB, och helt enkelt inte kunde lämna kvar. Det var kärlek vid första ögonkastet. Ynka tre riksdaler fick jag ge för min lille maskot till helgen.

DSC_0075

DSC_0076

Nu ska jag återgå till mina chips och min bok här hemma hos Adde och njuta av att veta att det fortfarande är tre lediga dagar kvar, och att det stora godisintaget bara har börjat - brace yourself!