Med ljus och lykta

Mamma är rolig. Hon ringer, och så pratar vi lite om att hon varit på Jysk och fixat stolar. Hon hittade även lite andra saker, och speciellt en grej var alldeles särskilt extraordinär - hon hade huggit den direkt och köpt åt mig, så säker var hon på wow-faktorn. Nu var hon bara i valet och kvalet om hon skulle ge det i tidig födelsedagspresent, eller först när jag väl fyller år. "Det är nånting du verkligen, VERKLIGEN kommer gilla!"

Naturligtvis blir jag nyfiken och tycker att det skadar väl inte med en tidig present... men njae, hon är inte riktigt säker. Fram och tillbaka bollar vi, för och emot-argument. "Det är ju nånting jag vet att du verkligen skulle vilja ha nu!"

"Ja men ge den nu då i så fall!"

"Hmm..."

Till slut så kommer hon på att hon kan ge mig en liten ledtråd iallafall för och teasa. Och drar till med;

"Den är SÅ mycket finare än den vi tittade på när vi var på Rusta!"

Och då är ju saken biff - en ljuslykta! För vi stod ju i typ en kvart och synade varenda ljuslykta de hade, i jakten på en som inte var sned eller hade sprickor. Most obvious clue ever!

"Då vet jag ju direkt vad det är så då kan jag ju få den nu med detsamma!"

"Visstja..."

DSC_0904

Så här är den nu, och lyser upp mitt lilla hörn vid eldstaden, and I love it!

Gött att det redan är onsdag med - imorrn börjar jag sent så kvällen ska spenderas med låååångt bad, kolla ifatt HIMYM, och börja läsa Sagan om Isfolket- otroligt nog så fick mamma in den på sitt loppis! Ibland ska man ha ett jäkla flyt.

Det blir också huvudstaden för mig i helgen. Det vankas födelsedagsfest, och sämre anledningar har ju funnits till och ge sig iväg på en liten minitrip upp till vackra Stockholm. Ska dock försöka undvika att hamna i nån överklasslya på Östermalm den här gången ;)