Halta Lotta

Det visade sig att den där tretimmars-utflykten var inte direkt världens bästa för Idun. Vid nästa promenad hoppade hon på tre ben igen och visade tydligt efter bara några minuter att hon absolut inte var sugen på promenad. Under kvällen med när jag observerade henne, så lägger hon all tyngd på vänster bakben och verkar stel i höger. Det var ingen rolig kväll, alla möjliga dystra tankar for igenom huvudet och jag blev bara så uppgiven. Är det inte bilen som är trasig, så är det nån av hundarna. Och i Iduns fall så vet jag hur det var förra gången när hon haltade, och det slutade med operation. Det är väldigt vanligt att hundar som är opererade för korsband i ena knät, efter några år får problem även med det andra, eftersom de belastar det mycket mer. Så jag misstänker det är vad som skett med Idun. Har bokat tid hos Jägarvallen i Linköping på onsdag, så ska lämna in henne på morgonen och sen beror det på vad de hittar under tester och röntgen. Har vi tur så är det "bara" slitage som kan byggas upp, men ni vet ju hur jag är... jag har redan bestämt mig för att hon kommer bli opererad där och då.

Just nu har hon inga bekymmer alls i världen, hon for nedför altantrappan för och hälsa mig välkommen hem och hoppar upp i soffor och gör sig bästa för att matte ska få slaganfall. Så det är ju skönt att hon inte verkar ha superont iallafall. Jag hoppas, hoppas att jag ändå är så tidigt ute vid detta första tecken på hälta, så att det inte hunnit bli för illa ännu.

What can I say. That´s life for ya.

Jag har iallafall tagit citronerna som livet har gett mig och gjort hemlagad lemoncurd nu under kvällen. Det är nåt trösterikt med och stå och röra i den gyllengula såsen och se den tjockna och börja dofta ljuvligt. Imorgon börjar jag sent, så då får jag ta lite av den till frukostyoghurten. Piggar upp lite.

Ingen färsk bild idag, får använda fotot av min frukost för några veckor sen när jag skulle göra bullar hos mamma. Gjorde några minisar som jag tog till frukost på söndagmorgonen i sängen och mööös. Gött och vara vuxen ibland!

DSC_0563