Skogstokig

Det vart en liten afterwork igår sen - vi var ett gäng som gick till  Pitchers igen för intagande av föda och alkohol. Jag stod över mat denna gång, eftersom jag startade morgonen med gratisfrallor som jobbet bjöd på, sen åkte jag och en kollega iväg med några andra under lunchen och åt pizzabuffé, och sen fick jag chokladbiskvi av ytterligare en kollega som jag hjälpt med recept. Så ni kan ju tänka er hur min brödkänsliga mage hade det. Men en cosmopolitan blev det, den första på länge. Och en salig blandning av obskyra samtalsämnen. Bästa trosskyddet till löptikar och Emils fisting-upplevelse vid förstoppning bland annat. Good times!

Nu på morgonen vaknade jag upp med rastlöshet och oroskänsla i kroppen och då finns det bara en sak att göra - ge sig ut i skogen. Det är min terapi, och nu när det dessutom var sol och ingen idiotblåst ute som det varit de senaste dagarna så passade det perfekt. Jag drog ut till mina Stockholmssläktingars lilla stuga, och gick runt skogen där ute.

IMAG0666

Mitt drömboende - nån gång ska jag ha mitt lilla egna torp också!

Började knata på längs med vägen och tänkte att det ska ju finnas en sväng längre fram så man kan gå runt och komma tillbaka bakom stugan. Så jag gick, och gick, och gick.

Och gick lite till.

Och vips, så hade jag gjort en favorit i repris, och gått helt åt fanders och fick improvisera en väg tillbaka. Allt som allt var vi borta i tre timmar och promenaden var gott och väl över två timmar lång. Hundarna sover gott nu kan jag ju säga.

IMAG0667

IMAG0675

IMAG0671

Nu har jag precis slängt i mig lite mat och knaprar på tidigt påskgodis och dricker kaffe, och funderar på vad en ska göra härnäst. Jag är supersugen på och baka nånting, framförallt och göra egna biskvier jag med, och kanske en liten tårta. Men jag skulle behöva städa också, och det är jag inte lika supersugen på. Jag får nog ta en kvart till i soffan och några fler mandelägg och tänka på saken...