Say it with a vildsvinskörv!

Har fortfarande inte hittat min minneskortläsare, så bilderna på Malins fina tårtor och kakor får vänta de med. Blir och köpa en ny USB kabel imorgon istället.

Det var ett intensivt kalas, jag kom, jag gav present, jag åt socker, jag däckade. Eller ja, inte riktigt, men det var farligt nära när man väl satte sig ner i soffan. Barn och deras energi alltså. Men det var trevligt iallafall, och mycket sötsaker blev det, det gillar vi.

Vart inget av i Linköping men lika bra det - jag var helt slut efter kalaset, mycket på grund av den bristfälliga sömnen jag fick med. Så det vart istället en romantisk date a´la Motala-style! Jag och Adde tog hans nya bil, en Toyota Auris 07:a, till Mantorp och köpte varsin mosbricka på Statoil. Kan det bli mer bonnigt eller?! :)

77525_10202262718743969_2110949552_o

Var ju hos mamma en sväng innan och där snackade hennes vän Lasse om just korv och mos och då blev jag sugen. En styck vildsvinskörv och en bacon-och-ostkörv. Och äpple fick man också, fint skare vara!

Nu väntar vi på att Delivery Man ska laddas klart, en av Addes polare rekommenderade den och jag har väl egentligen lite svårt för Vince Vaughn men det kanske är dags att låta Adde välja film nån gång med ;)

Ha en skön lördagskväll peeps.