Vårtecken

Våååååår! Sure att det bara är början av Mars än så länge, och Mars är ju årets mest oberäkneliga månad vädermässigt sett, men att äntligen vakna upp till strålande sol och blå himmel - det är som och vakna upp ur en lång, lång dvala. Och det syns fan på min kropp med. När jag gick för och hämta kaffe till min morgonsurf i sängen förut så lyste sagda solstrålar obevekligt över min lekamen och jag insåg hur oerhört blek jag är - jag vet att jag säger det varje år men nu tar det fan priset. Två och ett halvt år i ett land med typ 10 soldagar om året har verkligen tärt på pigmentet. Jag hoppas på mer sol nu under våren så en kan hänga på balkongen och sakta men säkert försöka få en annan kroppsfärg än dammigt porslin.

I övrigt så har jag redan beställt nya Converse och fotograferat snödroppar så om inte det är vårtecken så vet jag inte vad! Jag ska ta mig till Fålehagen idag med och gå på jakt efter nån form av sippa, vita sådana kanske.

1425207_10202221112503839_1010665878_o

Annars så ska jag dricka upp mitt kaffe, gå en sväng med hundarna i solen och sen dra på en snabb loppisfärd och se om det finns några perfekta stolar eller lampor åt mig där ute. Brorsans gamla internet gick ju ut här förra veckan, och jag var too slow med och beställa nytt så ett par dar hade jag bara mobilsurfen. Det i sin tur gjorde att jag vart lite mer produktiv här hemma, fixade ordning i badrummet och lite annat så då väcktes min inredningslusta till liv igen. Utöver det så ska jag upp till min kära mor och baka bullar enligt önskemål med, och ta sagda långpromenad i skogen. Kameran följer med såklart. Gud så skönt det ska bli och kunna fotografera igen!

Fler än jag som är otåliga och komma ut i solen med:

1912121_10202221112703844_1315196950_o