Winding down

Så har då Stefan åkt hem och jag är åter allena i min borg. Gårdagen spenderades med att hjälpa Adde flytta soffa medans Stefan lunchade med sin bror, sedan förflöt dagen med promenader, fika och soffhäng innan vi gick ut och åt på Sjöglimten under kvällen. Killarna tog plankstek medans jag valde wokade äggnudlar med räkor och äggröra - riktigt, riktigt gott! Sedan vart det mer film i soffan där vi såg Turbo, som visade sig vara en liten humoristisk pärla. Älskar att de gjort en mörk snigel vars röst görs av Samuel L Jackson... för och inte tala om Snoop Dogg.

Värt att nämna förresten - filmvalet i förrgår kväll föll på grabbarna. Gissa vad det blev? Skönheten och Odjuret. Rörande värre!

Nu under morgonen åt vi nygräddade våfflor till frukost - min mage har fått den ena kolhydratchocken efter den andra nu i helgen, så det ska bli skönt med lite vardag nu och införande av soppor och grönsaker för och komma på banan igen. Efter att ha vinkat av Stefan vid tåget gick jag hemåt och körde igång en tvättmaskin och drog till Vadstena, där jag hängde hemma hos Malin med Sanna och kidsen. Kom hem vid halv sju-tiden och drog en runda med hundarna och fixade klart tvätten. Skulle bädda i sängen och skakar överkastet - halvmjuk hundmat rasar ner över golvet och jag undrar vad sjutton det kommer ifrån. Skakar lite till och hundmaten följs åt av vad som ser ut som halvsmälta benbitar. Då först ser jag - ena hörnet fullt med ingrodd hundspya. Mysigt. Måste vara därför Idun började frusta igår natt, jag hörde dock aldrig att hon kräktes.

Så det var bara och knalla ner till tvättstugan igen. Nu har jag precis hämtat upp det, och all annan tvätt, och lyckades dessutom tappa tvättmedlet så det öste ut över hela tvätten och golvet. Seriöst...

Så jag ska kasta in handduken nu och gå till sängs så jag orkar med morgondagen. Den senaste veckan har jag varit så oerhört trött om dagarna, och framåt kvällen får jag febervärk, fryser och känner mig allmänt uschlig - men jag har ingen feber. Nåt skit är på gång i kroppen dock och jag blir galen på att det aldrig bryter ut. Överallt på jobbet är det influensa och magsjuka men jag dras med det här skräpet. Det är så man önskar att det kunde dra igång ordentligt så man är sjuk i en-två dagar och sen är det bra.

Aja, helgen har varit väldigt trevlig iallafall - nu hoppas vi bara att jag snart får möjlighet att dra till Oslo och talla lite på den norska gästvänligheten med. Sov gott med er!

CSC_0497