Bröstigt

En smått makaber bild av det som var kvar av Malins brösttårta förra helgen :D en rejäl tårta vart det, tio pers åt den först och de delade på ett bröst typ. Jag var tvungen och vara lite morbid och skära min slice från det andra bröstet - det var nog nästan så det värkte till i mina egna raringar när jag tröck ner tårtspaden. Men gott var det!

DSC_0327

DSC_0341

Jag är lite fräck och lånar Malins instagrambild för och visa hur den såg ut från början så ni får en lite rättvisare bild. Kul och ha en till tårtmakare att bolla med!

59895_10151847578291922_1721260134_n

Ikväll har jag varit iväg och sett Addes lägenhet som han ska flytta in i - den ligger kanske 15-20 minuters promenad från mig, en liten tvåa vid Luxorrondellen här i Motala. Det är lite kul det hela - undrar när jag och Adde ens kommer i närheten av och likna ett traditionellt par? Vi bor ihop i Dublin men skaffar varsitt eget när vi kommer hem och det är vi nog ensamma om :) Men vi kommer ha delad mat iallafall - känn på den ni!

Det är jäkligt skönt just nu att ha eget place, och jag tror Adde känner likadant. Vi har iallafall i åtanke att flytta ihop lite senare, och tänker på vilka möbler vi skulle kunna ha tillsammans och så. Ingen kan påstå att vi inte är två original iallafall...

Kort inlägg, nu blire bingen, sweet dreams peeps.