Dog´s love

Känns lite som jag varit ut gängorna hela veckan. Säger dumma saker, gör dumma saker, mer disträ än vanlig och bara allmänt weird. Har inte riktigt vant mig vid att Adde är på jobbet mer, blir lika förvånad varje gång jag möter honom nånstans i lokalerna :) senaste dagarna nu har magen ballat ur igen och nu vaknade jag upp med spränghuvudvärk. Not my time to shine direkt!

Kan iofs ha och göra med att jag somnade i soffan i en särdeles obekväm pose och vaknade halv fem på morgonen och släpade in min ledbrutna kropp i sovrummet. Det här är ett mönster som går igen, jag somnade i soffan på fredagkvällarna hos mamma med. Min soffa är så bekväm och ligga i, och perfekt att stapla eventuellt godis och bok på det stabila sätet bredvid. Fredagkvällar är heliga för mig - det har blivit min alone-time, när det bara är jag i en soffa med chips eller godis, och whatever bok jag läser just nu och nåt skit på TV och jag somnar typ med en näve chips i handen... classy as fuck. Men det är så jäkla gött och bara varva ner och släppa allt. Jag har till och med blivit lite avig till och hitta på nåt annat en fredagkväll - jag vill hem till min soffa!

Nevars, jag följde med Niklas och Jonathan på en snabb afterwork-öl igår och en tallrik pommes med aioli. Vi var även på en team-AW i torsdags på B.K i Linköping, riktigt nice ställe med stor öppen brasa mitt i rummet, med tillhörande soffa och röda, antikinspirerade fåtöljer som vi lyckades lägga beslag på. De delade after-work buffé med Harrys och den tycker väl jag är sådär, men lökringarna var goda iallafall. Och Irish Coffee såklart.

Idag ska jag ta med vovvarna till Varamon och låta dem susa runt på isen, sen i eftermiddag en tur in till Vadstena för och äta brösttårta. Yes, en brösttårta. Nej, det är ingen form av bröstmjölk involverad. Nej det är inte nåt som ska ätas från ett bröst. Ni får se sen.

Lite action-shots från Kemis översvallande (och håriga) välkomnande av mina grisar. Tur att han är van vid irländska varghundar och mina vovvar är möss i jämförelse.

DSC_0288

DSC_0284

DSC_0291