Grisigt

Gud så underbart det är och vara ute i snålblåst och minusgrader och halka runt i snön med hundarna, och komma in i lägenheten igen och inget annat vilja än och sjunka ner i ett hett bad - och så finns det inget varmvatten. Seriöst. Säga vad man vill om Platen och Allokton, men de kunde iallafall stå för varmvatten på andra tider än innan klockan sju på kvällen. Radiomasten är allmänt snåla med värme, har full blås på elementen och ändå är det fesljummet större delen av dagen. Nu känner jag mig lagom kräkig som klagar på detta när det finns dem som inget vatten har alls, men ja... jag hade verkligen behövt ett varm bad ikväll.

Har bytt primärkund nu på jobbet och även fast jag suttit lite parallellt med dem samtidigt som min gamla primärkund, så har man ju ändå inte full koll på allt när man bara har dem någon timme då och då under dagen. Så det är fortfarande mycket och lära och nu i veckan har det varit nånting, klippt hela tiden. Inte alltid prios, men många sega ärenden med konstiga problem, som drabbar en handfull användare. Mycket och ta in i sinnet på en simpel blondin, så igår gick jag och lade mig klockan nio och det lär väl bli samma ikväll.

Adde har ju börjat nu med och har fullt sjå med och försöka vänja sig vid att gå upp klockan fem på morgonen för och gå ner till centralstationen och möta upp mig som har varit och lämnat hundar. Han har redan bestämt att när mitt månadskort går ut ska vi satsa på och pendla mycket mer med bil istället så han var nog inte överdrivet imponerad ;)

Just det, helgen som var med - Kemi kom ju och ärade mig med sitt besök, och det blev en promenad med dogsen först, följt av lunch på Sjöglimten här hemma i Motala och sedan fika hemma hos mig med tårtan som jag komponerade ihop. Jag såg den här tårtan för bra länge sen bland några av de amerikanska bakbloggarna och nu under julen florerade den flitigt på en av bakgrupperna jag är med i på Facebook. Så vart sugen på och göra en egen liten variant av pigs in the mud cake. I originaltårtan används KitKat som staket men jag tog chokladpinnar istället - rekommenderar dock KitKat istället om man inte specifikt vill ha just dessa - det var bra pilligt och få dem någorlunda symmetriska.

Tårtan är fylld med en, vad säger man - crunchy jordnötssmörcreamcheesefrosting! Längsta frostingnamnet ever!

DSC_0276

DSC_0267

DSC_0259

DSC_0260

grisigt

Nu ska jag dricka upp mitt te och välja ut nåt och ha på mig imorgon - det är så sjukt ovärt och klä sig i nåt snyggt nu när det är så kallt, helst vill jag bara försvinna in i min stora favoritmunktröja  men det är ju inte särskilt professionellt. Till nästa vinter får jag se till att stacka upp med snygga, färgglada tröjor iallafall.