Don´t panic...

Höll på och få en smärre hjärtattack, stroke och psykbryt på en och samma gång igår när jag ska logga in på bloggen och får "Page not found; internal error 500" - the worst kind of error!

Visar sig att jag helt glömt bort att jag faktiskt har ett webbhotell som kräver årlig förnyelse och det är inga småmynt de ville ha heller... vete fasen varför jag flyttade bloggen in the first place, kommer inte riktigt ihåg det men det verkade väl som en bra idé just då. Med Stefans hjälp kunde jag iallafall ladda ner en backup från det tillhörande FTP-kontot, så nu gäller det bara och krångla ut om jag ska byta till ett annat, billigare webbhotell, eller ännu bättre... få det precis som det var från början, hos Wordpress. Vi får se. Jag testar och skriva det här inlägget och se hur det går.

Snabb checkup!

Efter att jag skrivit inlägget om min önskan att bilen inte skulle krångla, så gick vi ut och skottade bort snön och satte oss i den - och den gör just det, krånglar... slirar som fan och det visar sig att en broms förmodligen låst sig/gått sönder mot ena bakdäcket och det är omöjligt och köra fanskapet. Parkerar  bilen vid närmaste parkering, hoppar ur och är så förbannat ledsen och arg att jag inte ens vill se åt den så Adde får testköra för och se om det kunde släppa, vilket det inte gjorde. Parkerar bilen där med planer på att försöka köra upp den till verkstad kvällen efter, när det inte är så mycket trafik. Lyckligtvis kommer min kära mor till undsättning innan, sätter sig resolut i bilen och gör en serie hårda inbromsningar och till slut släpper däcket - istället tar inte handbromsen, så vi lämnar den på verkstaden ändå.

Och där ringer de sen två dagar senare och meddelar att allt funkar efter att bilen fått tina lite. Typiskt bil-i-minusgrader-problem.

Dock hade de sen tidigare beställt hem en fjäder till framdäcket, de behövde ju båda bytas och sist hade jag bara råd med den ena. Så fick ändå punga ut med några surt förvärvade slantar. Men men, det var väl likaså bra. Pleasepleasepleaseplease, inga mer bilproblem nu!

Godare nyheter är att Addelito har fått jobb - på mitt jobb. Yes, vi kör IBM all over again, fast på mindre yta denna gång! Hoooraayyy!

Nevars, men han ska börja på Requestavdelningen, dit jag egentligen skulle från början. Request är ju då ca 3 meter ifrån där jag sitter... men jag har en stor fet avskiljevägg runt mig iallafall så vi slipper sitta och glo på varandra. Nu gäller det bara och få mina kära kollegor att knipa igen om de diverse "roliga anekdoter" jag råkat undslippa mig om min käre pojkvän...

Min julgran är utkastad och det är ungefär en miljard barr i hela lägenheten trots dammsugning gånger två, med tillhörande moppning. Jag hittar barr i sängen och på toaletten och jag vill inte veta hur jag fick med dem dit.

Det doftar choklad i hela lägenheten nu inför ett fikabak till helgen, då jag får finbesök av Kemi som flyttade hem nu för ett tag sen, och drar en vallfärd runt Svedala för och hälsa på släkt och vänner. Han kommer med en något fadd Irlandsaura, men det duger bra för mig! Har ett speciellt bakverk i åtanke så vi får hoppas att jag ror det i hamn.

Det var det, nu måste jag plocka ut sista bakverket och dra en snabb runda med hundarna i snön innan jag fortsätter försöka förstå den här härjan med webbhotell och skit. Att jag aldrig lär mig och inte ge mig på en massa krångel... jag hanterar högprioincidenter, jag är inte Onsite eller 2nd line - suck.

DSC_0217