Svullo

Nja, "hörs imorrn" var väl lite väl optimistiskt... det har ju tagit lite energi att komma tillbaka i gamla rutiner den här veckan och gå upp svintidigt igen och ha sig. Dessutom har jag fått byta primärkund på jobbet nu och har mer och hålla koll på och fortfarande mer och lära. Så kvällarna nu har jag varit DÖD. Jag jobbade ett 18-pass i fredags och när jag kom hem vid halv åtta så bjöds det på kebabtallrik hemma hos mamma med sällskap. Därifrån åkte jag vid tiotiden sen och tänkte jag skulle lägga mig i soffan en liten stund. Sen vaknade jag runt 02 med lite dregel på mina soffkuddar. Charming...

Men igår var vi iallafall ute och åt på O´Learys, jag och Addelito. Ribs med pommes och coleslaw och så lite drinkar på det, oerhört trevligt - måste ju faktiskt påminna mig om att jag ändå bor i stan nu och bara ett stenkast från Motalas utbud av resturanger och... kan inte direkt säga pubar, men ja - ställen att ta en öl på.

Idag har vi intagit en fet brunch i form av french toast, med rikligt med lönnsirap, och sitter just nu och jäser i soffan och väntar på att det ska bli tvättid. Sen bär det av till Ödeby och en långpromenad för och förbränna sagda ribs, drinkar och toast. Nu har snön kommit även till Motala och det är så mycket skönare att vara ute och gå nu om kvällarna när det är ljust. Hoppas bara det stannar såhär lite lagom, och inte blir kaos eller fryser utav helvete.

DSC_0215

Mindre roligt med snön och kylan är att jag blir helt paranoid när det gäller min bil... jag har ännu inte varit ute och startat upp den, jag är livrädd att det ska visa sig att den över natten har fått ytterligare ett fel som måste åtgärdas. Centrallåset har fortsatt krångla av och till.

Den står där med Addes mammas lilla röda Toyota och bara väntar på mig...

DSC_0214

Nu kommer solen fram här också så håll tummarna för att bilfan funkar, det vore oerhört synd att förstöra denna annars fina söndag med en massa krångel... tvätten är inslängd så nu bär det strax av till skogs, och sen väntar thaimat i soffan. Schlappohelg deluxe.

DSC_0213