Holidays around the corner

Helt sjukt att det är julafton om 4 dagar - tittade ut genom fönstret nyss och solen sken för fullt och det är typ 6 plusgrader. Welcome to Schweden, go jul!

Lite julstämning vart det under gårdagens julklappsspel iallafall. Åt ost och kex i mängder och saffranskladdkaka, fudge, pepparkakor och godis på det. Malin inleder julklappsspelet med att säga "jag känner mig faktiskt inte så jättetaggad, jag kommer nog hålla mig lugn den här gången" och 5 minuter in i spelet så sitter hon och fullkomligen fräser och väser på Sanna i fighten om en hjärtformad skål. Kiddan växlar mellan att uttrycka sympati med dem som inte får nån klapp samtidigt som hon blir världens bittraste när nån snodde en av hennes typ fem - allt var som det skulle med andra ord!

Jag själv körde safe bet och lyckades hålla fast vid mina ljus jag vann i första omgången, som luktar nytvättat - blir perfekta och ha i badrummet.

Lyckades faila på och ha med både digital-och-systemkamera, blir så sjukt trött på hur dålig mobilen blir så fort det är lite dunkelt.

(Dagens I-landsproblem där med känner jag, att sitta och klaga över att en mobiltelefon inte har systemkamerastandard på bilder - tänk om vi hört den klagolåten för 10-15 år sen!)

882271_10201752052137623_835876366_o

1519736_10201752041497357_108696438_o

Nu ska jag snart ta helg, och den inleds med en Irish Coffee på nån av de mysigare pubarna i Linköping. Boman är i stan så Niklas har lyckats få med honom ut på en liten återträff. Efter det ska jag hem till Adde och hjälpa honom med saffransbak, så får inte vara alltför onykter.

Och imorrn ska jag - hör och häpna - till Boda Borg och vara med i nån äventyrsbana med Adde och hans pappas familj. Vete fasen vad jag tänkte när jag gick med på det. Men vi får se hur det slutar.

Go fredag på er darlings!