Bittersweets

Jag har väldigt blandade känslor för den här tårtan nu när den är färdigskapad. En del av mig är nöjd med det jag gjort efter de förutsättningar jag har, och en annan del har fullständigt gått och hängt sig av frustration. Men det är sant som alla andra sockerdekoratörer säger - man lär sig något nytt varje gång. Jag inser att det inte går att få 100% perfekt när man har ca två eller tre enkla små tårtor bakom sig och sen ska ge sig på en 27-bitars med tillhörande dekor. Det är helt otroligt vad mycket jobb som ligger bakom det, även fast jag nu när jag ser den tänker - hur fasen kunde den där ta sån tid?

Men nyckeln är planering, och det måste jag bli bättre på. Och öva. Öva öva öva. Och ta det luuuuuuugnt. Man kan inte stressa fram en tårta. Och jag måste ha en klar design i huvudet med, eller åtminstone en tydlig bild. Plus att jag måste utöka min dekorrepertoar mer och ha fler färdiga grejer att ta till. In case of emergency. För sådana finns det gott om i den här hobbyn, tro mig.

Jaja, jag är väldigt trött just nu och svamlar mest, jag vart klar klockan ett inatt och vi skulle åka ut tidigt idag, så nu sitter jag med en kopp starkt kaffe och blänger på min skapelse med nån slags hatkärlek. Vi får se om jag känner att den är "värdig" att komma ut på bloggen sen :)

DSC_0640