Herp derp

Yes, jag lever. Jag har bara spenderat alla kvällar i veckan med och påta med tårta och dekorationer. Det är galet mycket planering egentligen som krävs, speciellt när man fortfarande är en novis inom det här området. Och när man är novis så gör man ju misstag med som river hål på hela planeringen. Det skedde ikväll, när jag fick för mig att jag skulle värma på den halvtinade marängsmörkrämen i mikron några sekunder. Det vart ju bara marängsoppa av det kan jag säga, omöjligt och rädda. Så efter en hel del panikande har jag nu använt äggen och smöret jag köpte till nåt helt annat, och vispat ihop en ny batch. Men jag tror inte den kommer räcka, så får nog göra mer imorrn. Då själva slutstegen ska göras också med yttersta noggrannhet. Phew, thank God it´s Friday...

Första omgången smörkräm fyllde upp den största bunken jag hade och mer därtill - att stå och vispa den marängen tog sin lilla tid kan jag ju säga :) därav boken. Vara lite extra produktiv.

DSC_0590

Eftersom det har blivit en hel del vändor fram och tillbaka med smet och dylikt så har vi en filur här som snabbt lärde sig ljudet av slickepott som skrapar mot kanten av bunken för och få ut sista smeten = det finns en liten chans att matte ställer ner skålen för pre-dishwashing. Bäst och gå och inta position.

DSC_0595

DSC_0601

AW YISS!

DSC_0612MOTHA FUCKING

DSC_0613

BUTTERCREAM!

DSC_0615

Nu ska jag ta mig lite efterlängtad sömn - sista rycket imorrn!