Smallest of updates

Usch, det går inge bra det här med och skriva nu. Jag kommer på nya saker hela tiden, och tar bilder som jag vill ska upp här i bloggen men sen när jag kommer hem så blir allt bara ett stort MEH! och det slutar med att jag ligger i soffan och sover istället. Det är så förbaskat trist just nu med detta skitväder, det får jättegärna komma lite snö så det blir ljusare åtminstone. Förhoppningsvis blir jag piggare sen i nästa vecka när det är dags att börja flytta in i lägenheten. Ska köra dit möbler imorgon, en ny och fräsch säng har jag iallafall kostat på mig. Och så måste jag gå igenom alla saker jag har i mammas källare, vind, gästrum och i pappas förråd men det är så fruktansvärt svårt att få arslet ur vagnen och göra det. Jag kommer ju hem rätt sent om eftermiddagarna, äter, går ut med hundarna och sen är det inte mycket tid kvar.

De senaste kvällarna har de här små monstren tagit all min tid med. Jag ska göra en doptårta till nästa vecka, och dekoren som efterönskades var baby-Converseskor. Jag tänkte att det här är väl en piece of cake! och skrev ut lite mallar och en bra beskrivning och satte igång. Och helvete vad pilligt! Jag har ju inte gjort nån sockerkonst på ett tag nu så jag är faktiskt lite ringrostig, och med mitt perfektionistsinne så är de här skorna en mardröm och göra eftersom det fan inte går och få dem exakt lika! Och ni som känner mig vet ju hur oerhört kritisk jag är till minsta lilla skråma som är fel så ni kan ju tänka er hur kvällarna sett ut här vid köksbordet där jag suttit svärandes och kastat marshmallowfondant omkring mig i raseri. Men nu har jag härtat ner mig lite och lyckats få ihop två par som jag är någorlunda nöjd med, och insett att för att få två exakt likadana måste jag sitta och göra dessa skor om och om igen, tills jag kan göra dem i sömnen. Och många barn som ska döpas och behöver sockerskor känner jag inte.

DSC_0520

Och appropå dop, så ska jag på ett idag - Malins andra lille fjös är det som ska döpas, så jag ska ta och dricka upp mitt kaffe och ge mig ut i gråskiten (men det är iallafall dagsljus) med hundarna, och sen googla fram vart kyrkan ligger. Laters.